Caută după:

Afisare calendar

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ce vor copiii să ne transmită și ce înțelegem noi

22 martie 2017 de la ora 5:30 pm pana la 7:30 pm UTC+2

Ateliere educaționale bazate pe Programul Internațional de Educație Parentală „Cercul siguranței”

8 module săptămânale

Ca părinti, ne punem cu toții genul acesta de întrebări:

” Cum aș putea să-l opresc pe copilul meu să se mai comporte într-un anumit mod?”
,” Ce să fac, pentru a reuși să-l fac să coopereze?”
” Este ceva in neregulă cu copilul meu?”
„Oare de ce se comportă copilul meu astfel? Doar ca să capete atenție?”

Dar dacă nu ne punem , de fapt , întrebările potrivite? Dacă în locul acestora, am începe să ne întrebăm:

” Cum aș putea să-mi îmbunătățesc relația cu copilul meu?”
” Ce vrea de fapt să-mi comunice comportamentul copilului meu?”
” Cum aș putea să fiu un părinte suficient de bun ?”

In realitate, ceea ce au nevoie copiii este ca noi să fim mai mari, mai puternici, mai înțelepți și blânzi. Asta înseamnă să fim capabili atât să trasăm limite cât și să ne luăm timp pentru a le înțelege nevoile, dar și a răspunde acestor nevoi.
Pentru că stiu că aceasta nu e o cale simplă, specialiștii au creat Metoda de Educație Parentală Cercul Siguranței, dorind să ofere suport părinților care aleg acest mod de a relaționa cu copiii lor, de la naștere până la adolescență și chiar mai departe. De fapt, s-au constatat rezultate remarcabile în urma practicării acestui gen de relaționare chiar și în relațiile de cuplu.

Programul de Educație Parentală „Cercul siguranței” este structurat in 8 module săptămânale , durata fiecărui modul fiind de aprox. 90 de minute.

Tematica modulelor:
• Bine ați venit la Programul de Educație Parentală „Cercul siguranței”!
• Să învățăm despre nevoile copiilor parcurgând tot cercul.
• „Să fim alături” de copii pe Cercul siguranței
• „Să fim alături” de bebeluși pe Cercul siguranței
• Calea spre siguranță
• Să ne înțelegem dificultățile
• Ruperea relațiilor și repararea lor
• Să recapitulăm și să sărbătorim !

Metodica workshopurilor : întâlnirile au un caracter interactiv incluzând prezentări video, exerciții de autoreflecție și reflecție împărtășită, dialog existențial.

Despre mine:

Loredana Mocescu este trainer, formator si coach acreditat in Romania si  în SUA, specialist în dezvoltare personală, terapeut, specialist în Serviciile pentru Copil si Familie, în parenting- Parent Educator Registred ” Circle of Security „, cu o experiență de peste 1000 de ore lucrate individual, cu zeci de ore de sedințe de terapie de grup, mamă a doi copii cu vârste cuprinse între 3 ani si 9 luni si 14 ani si 9 luni, cu o relație de cuplu de 23 de ani din care am învățat și evoluat în permanență.

Circle of Security este unul dintre cele mai bune instrumente pentru părinți, femei însărcinate, bunici, bone, asistenți maternali, asistenți medicali, profesori și psihologi, adus din fericire și în România.

De ce mă încântă atât de mult acest program care se desfășoară sub forma a 8 întâlniri? Pentru că la nivel de tehnici de educație parentală te învață să ai curajul de a te privi onest pe tine ca părinte, cu rănile tale din trecut pe care ai nevoie să le vindeci. Este programul cu cele mai multe informații validate științific pe care eu l-am urmat.  Cercul Siguranței, o denumire cu adevărat inspirată, pornește de la teoria atașamentului și psihologia dezvoltării  și îți dă o altă perspectivă, mai profundă a vieții tale emoționale și a copilului tău.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au cu cine lăsa copiii pe parcursul celor aprox.2 ore, oferim ateliere creative pentru copii. Acestea se vor desfășura într-o sală alăturată.

Care este investiția?

Costul unui modul este de 50 de lei/ persoană dacă se achită costul întregului program la prima ședință sau 60 de lei/persoană dacă se achită în 2 rate. Dacă participă ambii părinți, al doilea părinte beneficiază de 50% reducere din cost.

Deoarece preferăm calitatea procesului, grupurile sunt limitate la un număr de maxim 10 persoane.

Fiecare modul conţine informaţii strâns legate de cele anterioare și este importantă prezenţa la cele 8 întâlniri ale programului.
Înscrierile se fac trimițând un email de confirmare pe adresa: coachingploiesti@gmail.com cu datele dumneavoastră de contact. Pentru detalii ne puteți contacta și la telefon 0740018409
Locație: Grădinița și After School Ploieștiul în culori

Details

Date:
22 martie 2017
Time:
5:30 pm pana la 7:30 pm UTC+2

Organizer

Loredana Mocescu

Venue

Grădinița și after School Ploieștiul în culori
Bld. București, nr 42C
Ploiești, Prahova 100520
+ Google Map
Phone
0740 018 409

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *