Caută după:

Cine sunt eu?

Sunt specialist în parenting- Parent Educator Registred ” Circle of Security „, în Serviciile pentru Copil si Familie, trainer, formator, terapeut și coach acreditat in Romania si  în SUA, specialist în dezvoltare personală, cu o experiență de peste 1500 de ore lucrate individual, cu zeci de ore de sedințe de terapie de grup, mamă a doi copii cu vârste cuprinse între 4 ani si 15 ani, cu o relație de cuplu de 23 de ani din care am învățat și evoluat în permanență.

Sunt sunt o femeie curioasă precum un copil, preocupată permanent de „devenire”, de existență, de progres. Misiunea mea este să ajut, să ghidez, să motivez oamenii în călătoria către ei înșiși! Scopul final este acela de a-și recâștiga echilibrul optim între relații, carieră, sănătate, bani și evoluția personală.

Sunt în fiecare clipă alături de copii și părinți prin intermediul articolelor de parenting pe care le scriu cu mult drag și bucurie, atelierelor și cursurilor pentru copii și părinți, dar și în ședințele de consiliere de la cabinet.

De asemenea, mă bucur să pot consilia și ghida dezvoltarea unor afaceri dedicate educației în județul nostru, împreună cu cea care mi-a insuflat dragostea pentru educație de calitate, mama mea, expert educațional, Victoria Petre.

Progresul, evoluția apare în viața fiecăruia dintre noi, la un moment dat sub diverse forme, doua dintre ele fiind cel mai des întâlnite: efort personal sau șoc. Efortul personal presupune multă dedicație și pasiune pentru lectură, dar mai ales pentru experimentarea celor citite. Șocul are o poveste mai puțin confortabilă, dar are avantajul de a te trezi mai repede la realitate, de a te obliga să iei măsuri urgente pentru binele tău imediat. Eu am testat ambele variante, iar dorința mea este să vă provoc să testați prima variantă, să reînvățăm împreună să visăm, să readucem la viață copilul din voi, copilul care știa că imposibilul poate deveni posibil doar la un gând distanță.

O întrebare:

Dacă în următoarele 45 de zile ai avea de ales intre 7 ore de descoperire a echilibrului interior dedicate doar ție, pe care ți le vei aminti toată viața și 7 ore obișnuite din viața ta actuală pe care probabil nu ți le vei aminti, ce ai alege?

Împreună putem face această ordine interioară, dar și exterioară. Partea ta este să sădești înăuntru semințele pentru un viitor al tau mai bun decât prezentul construit pe trecutul de până acum, sa le dai lumină, apă și îngrijire acestor semințe. Partea mea este să te ajut să alegi cele mai potrivite semințe.

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Te invit să descoperim împreună calea către inima ta, om frumos!

Aparitii media (apasa aici)