Caută după:

Jim Rohn spunea atât de frumos:” Stabilește-ți un obiectiv de a câștiga 1 mil de dolari, dar nu pentru suma în sine, ci pentru persoana care trebuie să devii pentru a avea 1 mil de dolari.”

Zona de business îmi este foarte dragă pentru că este zona în care mi-am dezvoltat calitățile de leader în pozițiile de management deținute. Am coordonat și ghidat profesional oamenii pe care i-am condus, iar această experiență o vom folosi pentru a ajunge la rezultate concrete și măsurabile pentru orice afacere.

De ce AFACEREA? Când o ființă decide să își dedice timpul propriei afaceri o face din suflet și investește bucățele de suflet pentru că aceasta să devină o afacere de succes. Noi, toți, admirăm oamenii de afaceri care au succes! La o analiză atentă observăm că oamenii de afaceri de succes au investit în propria dezvoltare personală, s-au antrenat că să obțină succesul și l-au obținut prima dată în interiorul lor, iar în exterior a apărut ca o prelungire firească și naturală a celui interior. Acesta este modul ideal de a atinge ușor succesul, invers presupune un efort de timp, energie și bani considerabil și nu are ca finalitate directă succesul, ci mai degrabă lecții multe despre greșeli și despre „data viitoare nu o să mai fac asta”.

În sedințele individuale de business coaching recăpătăm controlul asupra timpului și vieții noastre.

Aflăm împreună ce fac, cum gândesc, ce obiceiuri au oamenii de succes și ce poti face tu pentru a avea rezultate similare!