Cine sunt EU acum?

Schimbarea a inceput cu mine, în urmă cu 1 an. Mă bucur că am ales să fiu schimbarea pe care doream să o văd în lume.

La mulți ani mie!

27 aprilie, o zi specială! A trecut 1 an de la inspirata decizie de a-mi da demisia din pozitia de manager în domeniul bancar. Am pornit pe un drum nou, drumul unei vieți asumate pe deplin, al unei vieți create de mine, drumul independenței și antreprenoriatului. Mărturisesc că părea un drum diferit, între timp am aflat că nu erau decât experiențe noi, drumul era același.

Ce am învățat în acest timp?

Am început schimbarea cu mine! A, nu mi-am schimbat părul (culoarea) precum lupul din proverb, ci năravul. Am învățat să apreciez valoarea trecutului, am învățat să apreciez prezentul așa cum este el, să dau valoare fiecărei secunde din viața mea și am învățat să-mi creez viitorul cu responsabilitatea omului creator care știe că tot ceea ce creează (bun sau rău) se întoarce la el. Cel mai important aspect experimentat și învățat a fost : nu trage concluzii despre nimeni și nimic pentru că atunci vei închide o ușă importantă, aceea a exeriențelor, a evoluției.

Ce mi-a plăcut cel mai mult în această călătorie?

Totul, dar în special, peisajele care s-au derulat cu viteză amețitoare, într-un dans nesfârșit al minții cu inima. Cu bucurie și uimire am descoperit un EU interior matur, profund preocupat de evoluție, un EU curios și îndrăzneț, dornic de experiențe noi. Apoi am revenit cu bucurie la peisajul exterior unde mintea dorea să fie declarată regină pe viață și am intrat în jocul ei. Am descoperit că ea, regina-minte minte cam mult și i-am dăruit cadou cursuri de meditație pentru a o cuminți și îmblânzi. A venit momentul când cei doi parteneri de dans : mintea și inima, și-au dat mâna, au decis că pot fi parteneri pe viață! Călătoria a continuat cu aceeași viteză amețitoare pentru că în trenul vieții mele au urcat brusc oameni noi, oameni frumoși și curajoși care s-au lăsat ghidați, cu blândețe, de mine.

Am antrenat acești minunați oameni în zona de life coaching, spiritual coaching, business coaching și political coaching. Nu am o zonă preferată pentru că toate se întrepătrund și este ideal să atingem o armonie desăvârșită, să găsim un echilibru optim între ele, să înțelegem principiul holistic, nu cel al separării.

Ce știu acum?

Știu că nu știu totul, știu că nu știu nimic și aștept cu uimire următoarele peisaje fascinante din călătoria vieții mele! Știu că nu este întâmplător faptul că în această perioadă am ales o nouă provocare (revin cu detalii curând). Am fost și voi rămâne un copil curios, am devenit un adult care se trezește în fiecare nouă zi cu chef de joacă. Și pentru că jocul și regulile vieții se schimbă în fiecare clipă, am învățat să apreciez mai mult clipa prezentă.

Vă invit și pe voi, cei care doriți schimbarea, să urcați în expresul vieții voastre, să aveți curaj, să vă asumați viața cu experințele ei și cel mai important: să trăiți în prezent, aici și acum, fără resentimente față de trecut pentru un altfel de viitor! Lasă-te surprins de viitor!