Blues, Golf and Polo Varsity, un altfel de festival

La câțiva km de Ploiești se desfășoară Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition, un altfel de festival, unul select. Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru weekend-ul 12 – 13 august, ia-ți familia și vino să asculți cele mai bune și apreciate trupe de blues din România.

Cu siguranță, locația aleasă cu grjă, un teren de golf, vremea frumoasă și tropotul cailor, condimentate cu ritmuri de blues, live, vor face din acest festival unul pe care să îl păstrezi în memorie pentru mult timp.

Cine participă la festival:

* cele mai bune și apreciate trupe de blues din România

* invitat special, direct din America, Dean Bowman

* jucători amatori și profesioniști de golf

* amatori de tenis

* mass media

* 350 invitați

Cine este Dean Bowman?

Dean Bowman este una dintre cele mai bune voci ale genului și din toată industria muzicală. A făcut parte peste 10 ani din trupa Screaming Headless Torsos și a fost numit de critică “un poet al tonalitățiilor, cu o tehnică desăvârșită, un adevarat star”. Despre el se spune că este un cântăreț de jazz cu suflet de rocker. La Blues,Golf & Polo Varsity ne va încânta cu muzică autentică din America sfârșitului de secol 19 care a influențat toate genurile muzicale actuale.

Pe întreaga durată a ambelor zile va exista un bufet deschis, punch și se vor pregăti preparate de picnic.

În cadrul evenimentului va fi amenajată și o alee comercială cu produse precum cafea artizanală, vinuri, beri speciale, dulciuri bio, îmbrăcăminte și alte produse din materiale naturale. Aleea va fi vizibilă din orice punct din locație, va funcționa la standarde de magazin, și va fi un punct de atracție pentru participanți între meciurile zilei, muzică și party. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului: Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition

Selas Golf & Polo Club este situat în comuna Gorgota, sat Potigrafu, la 20 km de Ploiești și 40 kilometri de București pe DN1 spre București, pe un teren cu suprafața de 150 000 mp. Intrarea din DN1. Clubul include:

* gazon și corturi

* hotel cu 10 camere

* club, bar și terasă, salon

* teren profesionist de golf

* teren profesionist de polo

* teren de tenis de câmp pe zgură

Terenul SELAS GOLF & POLO CLUB a fost proiectat pentru 18 cupe însă deocamdată sunt date în folosință doar 9 dintre acestea. Pe lângă terenul de golf și Polo Club, Clubhouse Selas are și piscină, masă de snooker, teren de tenis, bar.

La eveniment participă: cele mai bune trupe de blues din România, invitat special Dean Bowman & Band, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți americani de blues din momentul acesta, jucători amatori și profesioniști de golf, jucători de polo cu cai special dresați pentru acest sport, jucători de tenis, invitați din lumea bună a României și mass media.

Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition, festivalul cu muzică bună, cai și invitați de calitate! Hai și tu!