Caută după:

– Tot ceea ce ai este rezultatul a ceea ce gândești, vorbești și faci!

Tehnica Theta Healing, apărută încă din anul 1995, este o metodă de training pentru mintea ta, corpul și sufletul tău. Această tehnică ne permite să îndepărtăm credințele limitative și să ne trăim viata cu gânduri pozitive, dezvoltând abilități și calități noi în tot ceea ce facem. Tehnica ThetaHealing creează un STIL DE VIAȚĂ POZITIV, SĂNĂTOS ȘI FERICIT.

Prin metoda ThetaHealing îți accesezi subconstientul pentru a schimba și rescrie programele și convingerile care te limitează în a experimenta starea de împlinire, fericirea bucuria și viața extraordinară la care tu aspiri!

Noi experimentăm des starea Theta. Experimentarea neconstientizată a stării Theta este ca o gură de aer pentru creier și totodată… pentru sufletul nostru. Acel moment în care mintea ia o pauza și ceea ce tu ești cu adevarat, pare să se audă în liniște, este un moment minunat.

Coachingul, în combinatie cu lucrul în Theta Healing, devine cea mai complexă și completă tehnică de evoluție în business și viața personală. Rezultatele nu doar se obțin, ci se obțin cu usurință și rapiditate. Se înlătură blocajele interioare care ar putea sabota performanța și acest lucru ne permite să acționăm cu toată puterea noastră interioară emotională și intelectuală.