Nașterea Domnului Iisus Hristos să ne reamintească de IUBIRE!

Vă invit la un moment de pauză, de introspecție: să ne oprim puțin din agitație și din goana după cadouri menite să ne hrănească ego-ul și să acordăm atenție acelui sentiment unic pentru care declarăm insistent că facem aceste acțiuni: IUBIREA.

Oricâtă cerneală ar curge, oricât s-ar scrie, iubirea este acel sentiment inepuizabil și infinit care ne transpune în cea mai bună și valoroasă versiune a noastră! Și dacă ar dispărea toate sentimentele și ar rămâne doar iubirea, am avea totul! Ne-am simți tot fericiți, buni, responsabili, autentici, valoroși și am înțelege că din iubire se nasc toate.
Noi ne-am născut din iubire, am cerut să experimentăm această călătorie pe pământ din iubirea Atoatecreatorului și iubirea ne ghidează pașii în fiecare zi.
Atunci când inspirăm iubire și expirăm iubire prin toți porii, atunci când fiecare celulă este plină de iubire, iubirea devine una cu noi!
Astfel începe adevărata iubire, începe iubirea promisă, divină, fără limite și așteptări proiectate de mintea noastră. Abia acum putem afirma că nu mai este loc pentru suferință, dezamăgire, „interpretare” iluzorie a minții, ticluire de scenarii unde trădarea are rolul principal, nu mai așteptăm nimic în schimb, doar „existăm”, suntem fericiți!
Astăzi și mereu, să oferim cu respect și recunoștință cel mai frumos, cel mai complet cadou: IUBIREA!
Iubirea pură să ne învăluie sufletele și să ne poarte către cea mai bună, frumoasă și valoroasă versiune a noastră!
Și cadourile? Cadourile le avem deja: copiii! Ei sunt îngerași veniți să ne încânte și să ne cânte veșnic iubirea nemărginită dintre sufletele noastre pereche!
Cadouri inspirate și însuflețite să găsiţi și voi sub brăduțul sufletului vostru!
CRĂCIUN cu lumină și iubire în suflet, prieteni dragi!