Intalnirea Comunitatii Mamprenoare din Ploiesti

Daca te numeri printre mamicile ce isi doresc de fiecare data mai multe de la ele si de la micile lor afaceri ai putea sa participi si tu la evenimentul de vineri seara organizat de Mamprenoare si care se va desfasura in incinta HUB23.  Indiferent daca ai mai participat sau nu la o intalnire organizata de comunitatea Mamprenoare, noi te asteptam si pe tine in cadrul acestui eveniment.

Scopul principal al acestei intalniri este acela de a gasi solutii pentru problemele pe care le intampinam in afacerile noastre. Si cum aceste lucruri nu se pot rezolva de la sine, intalnirea dintre mamicile antreprenor va fi una extrem de interesanta si de benefica pentru fiecare participanta in parte.

Pana la urma nu-i chiar atat de rau sa ne intalnim la o cafea si sa vorbim despre cele mai punctuale lucruri si evenimente pe care le-am intampinat in ultima vreme. Si nu uita „Intalnirea Comunitatii Mamprenoare din Ploiesti” va avea loc in vinerea aceasta, 3 noiembrie, cu incepere de la ora 18.00 si va dura pana la ora 20.00. Mai multe detalii veti gasi pe pagina de facebook a evenimentului, dar si aici.