Caută după:

Afisare calendar

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

REÎNTÂLNIRE CU FEMINITATEA

12 februarie 2016 de la ora 5:30 pm pana la 8:30 pm UTC+2

50lei

Avem nevoie să ne recâștigam încrederea în magnetismul natural feminin!”

Sesiune dedicată femeilor și mamelor care doresc să își cunoască propria putere și frumusețea lor interioară, chiar dacă fac slalom între carieră, lipsă de timp, familie și autosacrificiu.

Înscrie-te acum pentru a-ți rezerva un loc.
Sesiune de Grup
VINERI,12 FEBRUARIE 2016
17.30 – 20.30
Preț-50lei
Pentru relații suplimentare și rezervare loc, vă invităm sa ne contactați telefonic la nr.0721737292.

DE CE SĂ PARTICIPI?

Descoperi convingerile pozitive și negative care te-au facut să fii femeia care ești acum – folosim tehnici de conștientizare profundă în meditație în starea de Theta.

Înveti tehnici care îți dau independența pe drumul de schimbare către femeia din tine, făra a mai fi nevoie sa te sacrifici.

Întalnești femei cu care poti să împărtășești aceleași probleme de viața și cu care faci echipă în drumul tău.

Îți redefinești feminitatea dintr-un spațiu de conectare cu propriul sine. Schimbi convingerile nocive și creezi sentimente noi, benefice.

Identifici programele tale nocive legate de corpul tău, de aspectul tău și înveți să îți asculți și onorezi corpul. Lucrăm împreuna la remodelarea ta corporală.

Primești ghidajul meu în călătoria către femeia care vrei să fii prin conștientizarea schimbărilor produse în viața ta.
Temele sesiunilor de grup atrag persoane care au aceleași probleme, gânduri asemanătoare și dorința de rezolvare a lor. Cu alte cuvinte, toate suntem preocupate de aceleași probleme. Astfel se crează un sentiment de grup unde participantele se înțeleg unele pe altele și se simt acceptate așa cum sunt. Energia creată în cadrul unui grup este puternică și foarte vindecătoare.

De ce sunt așa de sigură că te pot ajuta?

Pentru că, înainte să vorbesc altor femei despre metodele cu care lucrez, le-am pus în practică în viața mea personală și fac minuni.
Pentru că toate clientele mele au rezultate spectaculoase în urma procesului personalizat pe care îl parcurgem împreună.
Pentru că nu văd COACHINGUL ca pe o meserie, ci ca pe cea mai importantă misiune personală în viața mea.

Nu am mai practicat meditația niciodată, pot să particip?

Meditațiile în sesiunile de grup sunt ghidate, adică împreună cu tot grupul accesam o stare profundă în frecvența Theta a creierului. Această stare poate fi accesată de oricine, cu sau fara experienta anterioara. Participantele stau pe scaun în poziție șezut și închid ochii pentru a păstra mai ușor starea de liniște. Nu este nevoie de experiență anterioară, este nevoie doar de dorința de a vă relaxa, de intenția de a fi în conectare cu sine.

STIAI CĂ?

Chiar dacă nu știi, nu conștientizezi, starea de theta healing este prezentă în fiecare zi in viața ta.
Noi experimentăm des starea Theta. Experimentarea neconstientizată a stării Theta este ca o gură de aer pentru creier și totodată… pentru sufletul nostru. Acel moment în care mintea ia o pauza și ceea ce tu ești cu adevarat, pare să se audă în liniște, este un moment minunat.
Coachingul, în combinatie cu lucrul în Theta Healing, devine cea mai complexă și completă tehnică de evoluție în business și viața personală. Rezultatele nu doar se obțin, ci se obțin cu usurință și rapiditate. Se înlătură blocajele interioare care ar putea sabota performanța și acest lucru ne permite să acționăm cu toată puterea noastră interioară emotională și intelectuală.

Te ASTEPT să conștientizăm împreună potențialul tău maxim. Garantez că te vei bucura de o seară specială, te simți plină de vitalitate și vei lua cu tine această energie, transmițând-o și celor dragi, de acasă. Acum se poate. Să fii în cea mai bună formă fizică, psihica, emoțională. Să fii cea mai bună versiune a feminității și frumuseții tale.

A sosit timpul să-ți eliberezi noua înfățișare.

Vom avea tombolă cu surprize și premii speciale.

TESTIMONIALE

Isabela Popescu :”Pentru mine , inițial anul acesta a fost un an greu, dar pe final, Dumnezeu mi-a deschis ochii și am reușit să-mi  învăț lecția. Am ajuns la concluzia că acesta a fost începutul unei vieți noi în care am avut norocul să apară oameni speciali ca tine. Când ești la începutul unui drum , contează enorm să ai lângă tine oameni care să te ajute, să te inspire, să te încurajeze și să-ți dea încredere în tine și în potențialul tău. Esti unul dintre”oamenii cadou” ai noii mele vieți și îți multumesc pentru asta și pentru faptul că ești lumină lină și  suflet frumos. „
” Oricine cred că a văzut filmele Mary Poppins sau Chitty Chitty Bang Bang, iar senzația percepută în urma vizionării este de optimism maxim. Cam așa e starea în care intri după o ședință cu antrenoarea spiritului frumos din tine, Loredana. Spunea, sincer, că de noi depinde schimbarea din viața noastră și totul depinde de cum privim lucrurile . Păi dragii mei, vă invit la o ședință de autocunoastere și lucru cu tine însuți, pentru a descoperii frumosul din tine și a-ți aduce belșugul și reușita în viața ta! Eu știu că aveam nevoie de un impuls, și sincer, l-am primit! Cu drag, Bia Danilov”
„O persoana cu charisma, profesionalism, un profesionist pentru care cuvintele nu sunt spuse ca sa impresioneze ci sa ajunga la inina celui ce le asculta si acolo sa schimbe ceva pentru ca viata acetuia din urma sa se schimbe in bine” Conf. Dr. Emil Razvan Gatej

Details

Date:
12 februarie 2016
Time:
5:30 pm pana la 8:30 pm UTC+2
Cost:
50lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *