Caută după:

Afisare calendar

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Redescoperirea empatiei în relațiile din viața noastră

28 martie 2017 de la ora 6:00 pm pana la 8:00 pm UTC+2

Fiecare cuplu trece prin diverse momente: îndrăgostire, respingere, conflicte, tensiuni, incompatibilități, sau înțelegere, compasiune și empatie. Sunt cupluri care depășesc momentele grele cu bine, altele nu. Nu înseamnă că este bine sau rău. Însă conflictul, tensiunea, ne ajută să vedem ce avem de înțeles, mai ales despre noi. Și despre nevoile noastre. Unele ascunse, adânc uitate sau amorțite.
Programul psiho-educațional Cercul Siguranței ne învață cum să avem compasiune pentru noi și empatie pentru copiii noștri, dar și pentru el sau ea.
Acest proces implică decizia, alegerea a două persoane, decizia de a face lucrurile împreună să funcționeze, de a nu aștepta de la celălalt să facă ceva ce noi ne-am imagina…
Dacă simțiți și înțelegeți că ceva lipsește în relațiile din viața dvs., atunci e timpul pentru o schimbare, e timpul să acceptați că se poate și altfel, mai simplu, mai eficient.
Înțelegerea și acceptarea acestei nevoi de a vă auto-descoperi vă va conduce ușor, aproape insesizabil, către integrarea instrumentelor simple ale Cercului Siguranței la nivelul tuturor relațiilor din viața dvs.
Haideți să învățăm, împreună, să îl înțelegem pe celălalt fără să îl rănim!
Acest lucru este posibil numai când te vezi pe tine, cu trecutul și nevoile tale.
Cum te-a influențat pe tine trecutul tău?
Și, astfel, să recapeți tu controlul asupra vieții tale.
Dar dacă nu ne punem , de fapt , întrebările potrivite? Dacă în locul acestora, am începe să ne întrebăm:
 
” Cum aș putea să-mi îmbunătățesc relația cu partenerul/copilul meu?”
” Ce vrea de fapt să-mi comunice comportamentul partenerului/copilului meu?”
” Cum aș putea să fiu un partener/părinte suficient de bun ?”
Specialiștii au creat Metoda de Educație Parentală Cercul Siguranței, dorind să ofere suport părinților care aleg acest mod de a relaționa cu partenerul/copilul lor, de la naștere până la adolescență și chiar mai departe.
S-au constatat rezultate remarcabile în urma practicării acestui gen de relaționare în relațiile de cuplu.
 
Programul de Educație Parentală „Cercul siguranței” este structurat in 8 module săptămânale , durata fiecărui modul fiind de aprox. 90-120 de minute.
 
Metodica workshopurilor : întâlnirile au un caracter interactiv incluzând prezentări video, exerciții de autoreflecție și reflecție împărtășită, dialog existențial.
Despre mine:
Loredana Mocescu este trainer, formator si coach acreditat in Romania si în SUA, specialist în dezvoltare personală, terapeut, specialist în Serviciile pentru Copil si Familie, în parenting- Parent Educator Registred ” Circle of Security „, cu o experiență de peste 1000 de ore lucrate individual, cu zeci de ore de sedințe de terapie de grup, mamă a doi copii cu vârste cuprinse între 3 ani si 9 luni si 14 ani si 9 luni, cu o relație de cuplu de 23 de ani din care am învățat și evoluat în permanență.
Circle of Security/Cercul Siguranței este unul dintre cele mai bune instrumente pentru îmbunătățirea relațiilor noastre, adus din fericire și în România.
De ce mă încântă atât de mult acest program care se desfășoară sub forma a 8 întâlniri?
Pentru că la nivel de tehnici de educație/de dezvoltare personală te învață să ai curajul de a te privi onest pe tine ca părinte, cu rănile tale din trecut pe care ai nevoie să le vindeci. Este programul cu cele mai multe informații validate științific pe care eu l-am urmat. Cercul Siguranței, o denumire cu adevărat inspirată, pornește de la teoria atașamentului și psihologia dezvoltării și îți dă o altă perspectivă, mai profundă a vieții tale emoționale, a copilului tău și a oricărei relații din viața ta socială.
 
Care este investiția?
Costul programului este de 75 lei/cuplu pentru fiecare modul dacă se achită costul întregului program la prima ședință sau 80 de lei/cuplu dacă se achită în 3 rate.
Deoarece preferăm calitatea procesului, grupurile sunt limitate la un număr de maxim 10 persoane.
Fiecare modul conţine informaţii strâns legate de cele anterioare și este importantă prezenţa la cele 8 întâlniri ale programului.
Surpriza pentru cei mici:
Separat, într-o sală alăturată, am pregătit ateliere interesante, de îndemânare, pentru copiii dvs. Dacă doriți să beneficieze și copiii dvs. de un timp de calitate, pe parcursul modulelor, nu ezitați să îi luați cu dvs.
Vârsta recomandată: +4 ani
 
Înscrierile se fac trimițând un email de confirmare pe adresa: coachingploiesti@gmail.com cu datele dumneavoastră de contact. Pentru detalii ne puteți contacta și la telefon 0740018409
Locație: Grădinița și After School Ploieștiul în culori

Details

Date:
28 martie 2017
Time:
6:00 pm pana la 8:00 pm UTC+2

Organizer

Loredana Mocescu

Venue

Grădinița și after School Ploieștiul în culori
Bld. București, nr 42C
Ploiești, Prahova 100520
+ Google Map
Phone
0740 018 409

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *