„Nicio floare nu se ia la întrecere cu florile din jurul ei, ci pur şi simplu înfloreşte.”

Așa cum nicio floare nu se ia la întrecere cu florile din jurul ei, ci pur şi simplu înflorește, la fel și noi, oamenii, ar trebui să învățăm de la flori să înflorim acolo unde pașii ne poartă, fără teamă, fără prejudecăți și fără  să simțim „concurență” inutilă.

Să înflorim cu bucurie și să îmbrățișăm cu încredere oameni și idei noi!

Iată cum întâlnirea cu o persoană specială care percepe și traduce vocea florilor mi-a reamintit de bucuria interioară și exterioară pe care florile o trezesc mereu în noi.

Astăzi vă prezint Flowers by Suzana, vocea florilor, cea care grăiește ca nimeni alta povestea nemuritoare a florilor ei dragi:

“Florile ne înfrumusețează viața, nu numai casa și grădina. Oameni de știință ne demonstrează că florile aduc buna dispoziție și ne ajută să trecem peste perioadele mai dificile din viața noastră, așa cum a fost și această perioadă de izolare.

Se știe ca florile simbolizează dragostea, prietenia, compasiunea și sunt prezente la orice sărbătoare. Parte din viața noastră, florile ne înveselesc grădinile, casele și ne încântă prin culoare și delicatețe.

Nu putem trece cu vederea faptul că florile ne îmbunătățesc dispoziția și au un adevărat efect curativ asupra noastră, din punct de vedere psihic.

Deși lucrez în domeniul floristic de mai bine de 5 ani, florile trezesc în mine de fiecare dată o stare emoțională pozitivă. Atunci când creez aranjamente sau buchete florale nu mă simt niciodată obosită, pentru mine sunt o relaxare, o adevărată terapie pentru suflet.

Din experiența mea cu florile un aranjament sau buchet floral înseninează ziua oricui îl privește.

Recomand să testați efectul florilor asupra simțurilor voastre, creați-vă un ritual din a avea mereu flori proaspete în casă, ele dau viață spațiului în care locuiți sau vă petreceți cel mai mult timp din zi. Veți simți imediat cum starea psihică se schimbă doar la o privire aruncată catre aranjamentul multicolor dornic de priviri curioase și fețe prietenoase.

În această perioadă de izolare nu am putut să îmi încânt sufletul și privirea creând aranjamente sau buchete, dar având o curte cu pomi și flori, mi-am încărcat sufletul cu inflorescența din perioada primăverii, atunci când totul a revenit la viață: merii, cireșii, gutuiul, au înmugurit, înflorit și acum au rodit minunatele fructe, cât și restul florilor care acum sunt îmbobocite.

Atunci, când primești o floare, un aranjament sau buchet, ai o stare de bucurie care poate deveni contagioasă și pentru cei din jurul tău, se știe că florile reduc starea de anxietate și stres, ele generează cu adevărat fericire.”

Vrei să auzi cum sună vocea florilor? Sună și tu la nr. tel. : 0744 559 640
m.me/flowersbysuzana

Mulțumesc, Suzana Pălădoiu, pentru acest dar multicolor, magic pe care îl oferi tuturor oamenilor frumoși și speciali care pătrund în tărâmul înmiresmat al aranjamentelor create cu pasiune de tine!

Astfel, împreună, oameni și flori, creăm un câmp înmiresmat de flori și suflete care se completează inspirat unele pe celelalte!

Lasă un răspuns