Astăzi este despre viață, despre viața care a început să curgă prin mine în octombrie 2001 când am aflat că voi deveni mamă. Au trecut repejor 36 de săptămâni și micuțul suflet s-a grăbit să ne cunoască.

Acum 18 ani, pe 13 mai 2002 se năștea fiul nostru, Filip.

Deși s-a născut prematur, doctorii au decis că este suficient de curajos, sănătos, puternic și m-au lăsat să mă bucur de prezența lui.

Da, sunt mamă de 18 ani, astăzi celebrez majoratul unei deveniri, majoratul unei călătorii din ce în ce mai fascinantă.

Viața care a început acum 18 ani este mai mult decât o simplă misiune, este o transformare continuă, expresia „a prinde viață” este o expresie complexă, de la forma pe care noi, oamenii, o luăm la întruparea în această dimensiune, de la un gând care prinde viață, de la o idee care prinde contur/viață până la cea mai importantă formă de la a prinde viață, nașterea.

13 mai special!

Mulți, mulți ani cu liniște și pace în suflet, copilul meu, înțelept!
Mulți, mulți ani in echilibru și armonie!
Mulți, mulți ani cu bucurie și iubire în suflet!
Mulți, mulți ani cu energie și inspirație transformatoare!
Mulți, mulți ani cu manifestări înalte, copil venit și menit să îmi/ne transforme viața!
Înainte de a fi tu eu eram mult mai puțin decât m-ai învățat tu să devin!
Tu ai adus lumină și cunoaștere, ai pus întrebări și nu m-ai lăsat să ignor ceea ce se petrece în mine odată cu noul rol de mamă.
Eu am (re)născut acum 18 ani și am primit daruri neprețuite.
Mulțumesc, suflet frumos pentru că m-ai ales să îți fiu portal de trecere în această dimensiune densă, plină de provocări menite să ne crească și să ne transforme permanent într-o variantă mai bună decât acum 1 minut.

18 ani minunați, 18 ani în care am învățat să fiu mai răbdătoare, mai înțelegătoare, mai caldă și am ajuns să fiu … mai fericită alături de tine, copil frumos!

Se spune că :“Profesorii buni fac școlari buni; numai mamele bune fac oameni buni.”

Asta îmi doresc cel mai mult, să ajungi un om bun, un om bun pentru tine și cei din jurul tău, să te înconjori tot timpul de oameni pozitivi și mai ales să visezi îndrăzneț așa cum ai făcut-o până acum.

Tu ești primul suflet care mi-a arătat că imposibilul devine posibil, care mi-a demonstrat că viața e un joc fascinant, m-ai învățat să ofer fără să aștept ceva în schimb, să nu mă limitez la atingerea unor obiective, ci să îmi folosesc imaginația pentru a face lucruri la care alții nu s-a gândit niciodată, să trăiesc intens clipa prezenta, AICI și ACUM, să fiu curioasă și să îmi pun întrebări, să iubesc necondiționat și lista poate continua.

Acum 18 ani se năștea copilul Filip Andrei și mama + tata!

Ce minune că ești, fiule! Mulțumim, copil special pentru că ne-ai ales pe noi, cuplul de ghizi de care aveai nevoie pentru a experimenta beneficiile unei dimensiuni unde timpul și spațiul și-au dat întâlnire spre a ne ispiti să trăim cu adevărat! Te iubim până la infinit și înapoi!

Alături de voi, cei 2 fii ai noștri, trăim cel mai frumos vis din univers, acela de a fi părinți!

“Copiii nu sunt singurii care cresc. Şi părinţii cresc. Tot aşa cum noi ne privim copiii, să vedem ce fac cu vieţile lor, tot aşa ne privesc şi ei pe noi, să vadă ce facem noi cu ale noastre. Nu le pot spune copiilor mei să ajungă până la stele. Tot ce pot face este ca eu să mă-ntind spre ele.” Joyce Maynard

Lasă un răspuns