Sunt o persoană preocupată permanent de „devenire”, de existență, de progres .Misiunea mea este să ajut, să ghidez, să motivez oamenii pentru a-și recâștiga echilibrul optim între relații, carieră, sănătate, bani și evoluția personală.

Progresul, evoluția apare în viața fiecăruia dintre noi, la un moment dat sub diverse forme, doua dintre ele fiind cel mai des întâlnite: efort personal sau șoc. Efortul personal presupune multă dedicație și pasiune pentru lectură, dar mai ales pentru experimentarea celor citite. Șocul are o poveste mai puțin confortabilă, dar are avantajul de a te trezi mai repede la realitate, de a te obliga să iei măsuri urgente pentru binele tău imediat. Eu am testat ambele variante, iar dorința mea este să vă provoc să testați prima variantă, să reînvățăm împreună să visăm, să readucem la viață copilul din voi, copilul care știa că imposibilul poate deveni posibil doar la un gând distanță.

O întrebare:

Dacă în următoarele 45 de zile ai avea de ales intre 7 ore de descoperire a echilibrului interior dedicate doar ție, pe care ți le vei aminti toată viața și 7 ore obișnuite din viața ta actuală pe care probabil nu ți le vei aminti, ce ai alege?

Împreună putem face această ordine interioară, dar și exterioară. Partea ta este să sădești înăuntru semințele pentru un viitor al tau mai bun decât prezentul construit pe trecutul de până acum, sa le dai lumină, apă și îngrijire acestor semințe. Partea mea este să te ajut să alegi cele mai potrivite semințe.

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Te invit să descoperim împreună calea către inima ta, om frumos!

Aparitii media